Address
2312 AV Leiden
071 51 30 966
Bij elke bestede € 10,00 spaart u 1 punt.
Bij 20 punten krijgt u €5 korting!
Download onze app voor Android en bestel sneller en eenvoudiger!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Na 51 beoordelingen geven onze klanten ons 5 sterren. Bestel en ervaar het zelf!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
Every day a different combination!
Met de ricebox duo heeft u elke dag een andere maaltijd.
Is a Japanese dish with a fried pork cutlet, shredded cabbage and white rice.
Is een Japans gerecht dat bestaat uit een gepaneerde, gefrituurde varkenskotelet. Het houdt in dat plakjes varkensvlees met panko worden bedekt en vervolgens in olie worden gebakken. Geserveerd met een sausje, gesneden kool en witte rijst.
Also known as potstickers. Potstickers are pan fried steamed dumplings.
De dumpling wordt gestoomd tot ze gaar is en daarna gebakken in een gietijzeren pan met een mooi goudbruine bodem vandaar de bijnaam panneplakker.
Is the famous steamed shrimp dumpling.
Het is een glasachtige gestoomde dumpling (kau) gevuld met oranjeroze garnalen (ha). Gestoomd in bamboe mandje 4 stuks.
Mao dou - soy beans
Steamed soy beans.
Gestoomde sojabonen.
These are delicious dumplings with red oil sauce.
Een smaakexplosie die alle andere dumplings doet verbleken. Portie 4 stuks.
Filled with a variey of chicken pieces and fries.
Gevuld met: 6x chickenwings, 6 phoenixbollen, 4x tatsuta en 2x frites
Stirfried julienne cut potato in rice vinegar and peppers.
Julienne gesneden aardappelreepjes roergebakken in rijstazijn met pepers.
Fresh homemade vegetarian dumplings filled with vegetable, black fungus, glass noodles and pepper.
Vers huisbereide vegetarische dumplings; gestoomse dumplings met een dun deegvel van tarwemee, gevuld met groente, boomzwammen, glasnoedels en gekruid met versgemalen peper.
Crispy handfolded snack with vegetable filling.
Handgevouwen krokante snack met vegetarische vulling 4 st.
Grilled chicken skewers Japanese style with teriyaki sauce glazing.
Gegrilde malse kipspiesjes geglaceerd met teriyaki saus op z'n Japans. Per portie 4 spiesjes.
Handmade in our own kitchen crispy Chinese springrolls filled with chicken meat, vegetables and glass noodles.
Handgemaakt in onze eigen keuken, krokante loempia's gevuld met kippenvlees, groente en glasnoedels. 2 stuks per portie
Homemade fried dumplings (4 pcs) filled with minced chicken with dip sauce.
Huisgemaakte gefrituurde dumplings gevuld met kippengehakt met dipsaus. Portie 4 stuks.
Made from shrimp coated with Panko breadcrumbs and fried till golden brown (4 pcs) Japanese style.
Gemaakt van garnalen in een Panko jasje, goudbruin gefrituurd op z'n Japans, 4 stuks.
Slowly cooked beef shank marinated in five spices powder, cold, cut into slices.
Zacht gegaarde runderschenkel in vijf kruiden poeder, koud, gesneden in plakjes.
This particular cut is wonderfully flavorful and tender with the taste of five spices powder.
Vleesliefhebbers kunnen genieten van dit bijzonder mals stukje vlees van de koe, gemarineerd in vijf kruiden poeder.
Hot spicy beef with sesame dressing from Sichuan province.
Rundvlees in een pittige sesam dressing, zeer bekend streetfood gerecht uit Sichuan.
An all-time favourite snack for most people. It's hard to resist them, at any time of day. Perfectly flaky pastry, that encases a filling of peas combined with spices and other ingredients, and then deep fried to crunchy goodness.
Gefrituurde groene Samosa’s met vegetarische vulling. Per portie 4 stuks.
Spicy beef sichuan style.
Heet en pikant rundvlees zoals ze alleen in Sichuan kunnen maken.
This is your goto steamed dim sum dumpling, filled with minced chicken and Chinese mushrooms (4 pcs).
De gestoomde dumpling is gevuld met gemarineerd kipgehakt en Chinese champignons in een stoommandje 4 stuks.
Classic cold pulled chicken with fiery red chilli oil and sesame paste dressing
Een signatuur gerecht met krachtige bouillon getrokken van runderbotten met specerijen daarbij zacht gegaard rundvlees en heerlijke verse noedels.
This Sichuan noodle dish comes with spicy minced pork and ya cai (fermented vegetables).
Sichuan noedelgerecht, met pittig varkensgehakt en ya cai (gefermenteerde groente).
Noodles with zhajiang sauce is made from minced pork with fermented salted soybean paste.
Noedels met Zhajiang-saus wordt gemaakt door roergebakken gemalen varkensvlees te laten sudderen met zoute gefermenteerde sojabonenpasta.
Soup made with home made rice noodles.
Soep met huisgemaakte rijstnoedels.
Japanse Udon noodle is a chewy thick wheatbased noodle.
Udon is Japanse chewy, zacht dikke tarwenoedels.
Kimchi ramen noodle soup has fermented spicy cabbage from South Korea (kimchi) with long thin wheat noodles (ramen).
Kimchi is gefermenteerde pikante kool uit Zuid Korea, met ramen noedels.
This is a Chinese Japanese dish. Thin noodles served in chicken broth with serveral toppings like pork, sea weed and sliced spring unions.
Is een gerecht uit de Chinese Japanse keuken. Het bestaat uit noedels geserveerd in een kippenbouillon met toppings zoals varkensvlees, zeewier en bosui.
The Chinese hot and sour soup is meat-based, and contains wood ear fungus, bamboo shoots, pork and tofu. It is typically made hot (spicy) by white pepper, and sour by Zhejiang rice vinegar.
De Chinese hete zure soup is gemaakt van boom zwammen, bamboe, varkensvlees en tofu. De hitte komt van witte peper en het zure komt van Zhejiang rijst azijn.
Cantonese-style "Sui Kau" (水饺) are large boiled Chinese soup dumplings that literally translates to "water dumplings". The classic wontons are made of chopped shrimps.
Sui Kau vertaalt letterlijk als water dumpling. De klassieke dumping is gevuld met garnalen.
Noodle soup with shrimp dumplings.
Noedelsoep met garnalen dumplings.
Thai hot and sour soup where the iconic flavours come from 3 herbs: lemongrass, galangal, and makrut (kaffir) lime leaves.
Bekende Thaise soup met de drie kenmerkende kruiden: citroengras, galangal en kaffir limoen bladeren.
Tom yum is one of the most famous Asian soups in the world. Hot sour spicy soup loaded with seafood , meat and rice noodles.
Thaise hete zure soep met zeevruchten,
vlees en rijstnoedels.
This is the Thai version of chicken soup with herbs like galangal, lime leave and finished with coconut milk.
Is een geurig getrokken kippenbouillon met verse kruiden als laos (galangal, sereh (ta-khrai), Kaffir citroenblad (bai ma-krood), afgemaakt met kokosmelk.
A classic Chinese soup recipe, wonton soup is a dish made with wonton dumplings floating in a flavorful, clear chicken broth.
Een klassieke Chinese soep, kippebouillion met drijvende wonton dumplings.
Homemade fresh stir fried noodles, please choose your topping(s).
Vers huisbereide noedels, maak uw keuze uit de opties.
Fresh stir fried rice, please choose your topping.
Vers roergebakken rijst. Kies uit de verschillende toevoegingen.
Crispy noodles topped with a saucy vegetable/meat stir fry, this is a CRUNCHY version of noodles. The crunchy noodles soaks the sauce, so some of it is soft, while some of it stays crispy.
Deze noedel wordt gefrituurd en overgoten met een saus. Hierdoor is een deel krokant en een deel zacht door de saus.
Fresh homemade ricenoodles with vegetables. Please choose your topping.
Vers huisbereide rijstnoedels, roergebakken met groente. Maak uw keuze de optie om dit gerecht verder af te maken.
Udon noodles are a thick, chewy wheat noodles made with wheat flour, water, and salt. However, it's not gluten free like the rice noodles you see in many stir fries. Udon noodles are vegan and dairy free.
Dit is een dikke tarwe noedel, en bevat gluten.
Velvety vegetarian egg tofu medaillions with an aromatic pepper and salt mix.
Vegetarische fluweel zachte ei doufu medaillons met aromatische peper en zout mix.
Dry-fried French beans with minced pork and preserved vegetables (gan bian sì jì dòu). Vegetarian option available.
Bonen droog, roergebakken met varkensgehakt en gefermenteerde groenten.
It is called ‘red-cooked’ because it involves the use of soy sauce and chili oil, which turns it into a gorgeous reddish color. The tofu imbues all the goodness from the braising liquids and becomes deeply flavorful.
Deze rood gekookte tofu heeft zijn naam ontleend aan de ingredienten, namelijk soya- en chilli saus. Beide zorgen voor deze rode kleur in de saus. Deze heerlijke saus wordt opgenomen door de tofu.
King oyster mushroom with egg todu (in case of vegan -ask for standard doufu, please add a remark)
Koningsoesterzwam met ei doufu. Vegan is ook mogelijk door standaard doufu te gebruiken.
Soft fried soybean cubes in a spicy Sichuan meat and peper sauce.
Zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus en gehakt daar blijf je van eten.
Depending on supply choice from: Paksoi/ CaiXin (Choisam) / Jiecai (kaichoi) / Wo sun.
Wisselende week keuze Chinese groenten afhankelijk van het aanbod: Paksoi/ CaiXin (Choisam) / Jiecai (kaichoi) / Wo sun
Oxheart cabbage with Sichuan peppers. Enjoy the kick from this vegan dish.
Spitskool maar dan met Sichuan pepers. Tijdens het roerbakken vermengen de aroma’s van spitskool en Sichuan pepers samen in een vegetarisch gerecht met een smakelijke kick.
Vegetable mix with beansprouts, paprika, broccoli.
Vegetarisch roergebakken groentemix samengesteld met oa tauge, paprika en paprika.
YuXiang eggplant, a Sichuan dish with intense flavours of garlic, ginger,chili paste.
Aubergine yu xiang, Sichuan gerecht met intense smaken; knoflook, gember, chili pasta.
GonBao prawn is one of the most classic dishes in Sichuan cuisine.
Roergebakken gepelde garnalen is een klassiek gerecht Sichuan keuken.
Stirfry green aspargus with peeled prawns.
Roergebakken knapperige groene asperges met gepelde garnalen.
Peeled shrimps in a light crispy coat with pepper-salt mix.
Gepelde garnalen in een licht knapperig jasje met peper zout mix.
Tender poach fish fillet a favourite Sichuan dish, because of its oily but not greasy, spicy but not dry, tender meat.
Zacht gepocheerd victoriabaarsfilet is een favoriet Sichuan gerecht, vanwege olieachtige maar niet vette, pittige zachte vis.
Steamed seabass with ginger, spring onion and soy sauce . The fish is about 500 grams.
Gestoomde zeebaars met gember, bosui en soja saus, de vis ongeveer 500 gram.
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant.
De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
Avocados are rich with vitamins and minerals. The combo with salmon has been invented in California.
Avocado's zijn een voedingsrijke vrucht die ongeveer 20 vitaminen en mineralen bevat. Avocado en zalm combo is in California ontstaan het is een smakelijk en voedingsrijke combinatie.
Ebi Dama are lightly cooked shrimps.
Ebi dama zijn licht gekookte garnalen.
Maguro is a tuna with deep red meat and low fat contents.
Maguro is tonijn met een dieprode kleur en het mageere vetgehalte.
Chicken Tatsuta is the Japanese style of frying chicken.
Kip Tatsuta geeft een manier van frituurwijze aan. Na het marineren van vlees, wordt het bestrooid met Japanse katakuri-ko (aardappelzetmeel) voor het bakken.
This dish has both tuna and salmon.
Dit gerecht heeft zowel tonijn als zalm.
Vegetarian, topping with 'Doufu gan', pressed tofu with 5 spice mix.
Vegetarisch, topping met 'Doufu gan' samengeperst doufu blok met 5-kruiden melange.
This dish with deep fried shrimp with panko coat Japanese style.
Gerecht met Japanse gefrituurde garnalen met een krokant jasje van panko.
Dish with salmon, which is a source with proteins, vitamins and minerals.
Gerecht met zalm, een uitstekende bron met eiwitten, vitaminen en mineralen.
Tender chickenpieces with green Sichuan peppers "Qing huajiao". This spicy pepper has numbing effect in your mouth.
Malse kipblokjes heeft o.a. authentieke groene Sichuan peper “Qing huajiao”. Dit brengt de signatuur smaak van pittig en verdovend teweeg al zijnde ‘ma-la’ met een kenmerkend tintelend mond-lipgevoel effect.
The most important ingredient of this dish is Dou Chi; fermented black bean.
De gefermenteerde zwarte bonen bepalen de smaak van dit Cantonese gerecht.
Stir fried boneless chicken thigh with roasted cashews and vegetables.
Smaakvolle kippendijen vlees met krokant gebakken cashewnoten.
Stirfried pepper and salt mix with crispy chicken. Glutenfree optional.
Roergebakken peper en zout melange met specerijen maken deze kip mals van binnen met een krokant jasje. Glutenvrij is een optie.
Crispy fried chicken with sweet and sour sauce and vegetables.
Krokant gefrituurde kip met zoet zure saus en groenten.
Stirfried chicken with Thai basil.
Roergebakken kip met Thaise basilicum.
A taste explosion from Xinjiang, fresh fried curmin with tender lamb meat.
Een smaak explosie uit Xinjiang, vers gebakken komijn met mals lamsvlees.
“Shui zhu yang rou” wordt eveneens bereidt met de drie Sichuan pepers, huajiao, lajiao en qingjiao pepers als “lamsvlees in brandend water”.
Soft fried soybean cubes in a spicy Sichuan meat and peper sauce.
Zacht gegaarde sojabonen blokjes met een aromatische pittige Sichuan pepersaus en gehakt daar blijf je van eten.
The all time classic, sweet and sour sauce combined with pine apple and tender pork meat.
De klassieker, zoetzure smaak gecombineert met varkensfilet en ananas.
Pork in burning water, intense flavours in red burning sauce.
Shui zhu varkensvlees staat voor varkensvlees in brandend water met Sichuan huajiao, lajiao en qingjiao pepers.
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant.
De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
The fermented wheat paste gives a sweet umami to the duck.
De gefermenteerde tarwepasta geeft de zoete umami smaak aan de eend.
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant.
De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
Yu xiang means fish fagrance. This sauce originated from the Sichuan cuisine and contains no seafood. The mixture contains sugar, vinegar, doubanjiang, soy sauce and chili peppers making it an excellent companion for shrimp, duck and also egg plant.
De naam Yu Xiang betekent letterlijk vis geur. Ondanks de benaming, bevat de saus helemaal geen zeevruchten. De saus is combinatie van warme, zoetzure smaken van suiker, azijn, doubanjiang, soya saus en chilli pepers passend bij garnalen, eend maar ook bij groentes zoals aubergine.
Means beef in burning water due to the intense red color of the sauce, enhanced with sichuan peppers.
Shui zhu niu rou staat voor “rundvlees in brandend water” vanwege de intense kleur, geur en smaak met sichuan pepers.
Beef fillet slices with black pepper sauce.
Bief zwarte pepersaus
Oyster sauce is a dark brown savoury sauce, delicious with beef.
Oestersaus is een donkerbruine hartige saus, heerlijk met rundvlees.
Cantonees geroosterd varkensvlees met o.a. 5 kruiden specerij, groentemix en witte rijst
Prime beef 100% juicy meat 180 gram home recipe with iceberg lettuce, tomato, cheddar cheese, salad and fries
Prime beef 100% sappig rundvlees 180 gram huisrecept met ijsbergsla, tomaat, cheddar kaas, salade en patat frites
Sichuan pork belly double preparation method, first poached with aromatics. Then thinly sliced stir-fried with soybean paste.
Sichuan buikspek dubbele bereidingswijze, eerst gepocheerd met aromaten. Vervolgens in dunne plakjes gewokt met sojabonenpasta.
Lamb kebab with oriental spice mix, vegetable mix and white rice
Lamskebab met orientaalse specerijenmelange, groentemix en witte rijst.
Super quality roasted pork belly has a crispy skin with juicy and tender meat.
Geroosterde buikspek van super kwaliteit heeft een knapperige huid met sappig en zacht vlees.
Roasted chicken thighs in Vietnamese marinade. Fragrant and aromatic with lemongrass, oyster sauce and tapioca flour (gluten free).
Geroosterde kippendijen in Vietnamese marinade. Geurig en aromatisch met limoengras, oestersaus en tapioca meel (glutenvrij).
Macau has been a Portuguese colony, Macau style egg tarts are a variation of the pastel de nata, influenced by Guangzhou style egg tarts. Per Unit.
Macau is een Portugese kolonie geweest, zijn eitaartjes in Macau-stijl een variatie op de pastel de nata, beïnvloed door eiertaartjes Guangzhou-stijl. Per stuk.
Homemade Mango-Coconut pie with vegan pie dough, lactose-free filled with mango coulis and coconut filling.
Huisbereide Mango-Kokos taart met vegan taartdeeg, lactose-vrij gevuld met mango coulis en kokos vulling.
Made from Belgian chocolate, real vanilla and honey. Box contains 8 marshmallows, with 4 flavours.
Dit assortimentsdoosje is de ideale manier om verschillende smaken te ontdekken van Baru! Dit doosje bevat 8 marshmallows in 4 verschillende smaken .
The classic, brewed since 1905. The fermentation process of the ginger provides a complex and deep taste.
De klassieker, gebrouwen sinds 1905. Het fermentatie proces van de gember zorgt voor een complexe en diepe smaak.
Pimento is a refreshing fizzy drink made with ginger, tonic, chili pepper and natural ingredients. It is low in sugar, it is spicy and full of flavour.
Pimento is een verfrissende bruisende drink gemaakt met gember, tonic, chili peper en natuurlijke ingrediënten. Het bevat weinig suiker, het is pittig en vol van smaak.
Lemonade made with rose oil mixed with lemon juice for a unique, deep flavor.
Limonade gemaakt met rozenolie gemend met citroensap voor een unieke, diepe smaak.
A delicious lemonade made from the Japanese yuzu fruit. It has a distinct taste between a lemon and a grapefruit with lots of aromas.
Een heerlijke limonade gemaakt van de Japanse yuzuvrucht, met een uitgesproken smaak die tussen citroen en grapefruit in ligt, en ontzettend aromatisch is.
Soft drink with natural plant extracts
with the original cola taste.
Frisdrank met natuurlijke plantextracten
met de originele cola smaak.
Sourcy natural mineral water with added carbon dioxide from the source in Bunnik.
Sourcy natuurlijk mineraalwater met toegevoegd koolzuurgas uit de bron te Bunnik.
Our bubble tea comes standard with black tapioca pearls.
The fruit tea comes with fruit popping and fruit flavor.
Hot cassave crackers contain: 40% cassave, wheat flour, tapioa flour, sugar, salt, red peppers, leek, union and garlick. Please indicate if you don't like this.
Pikante cassave crackers bevatten 40% cassave maar ook tarwe, tapioca, suiker, zout, rode pepers, prei, uien en knoflook.
We use cookies to ensure you get the best experience on our website. In addition, we use third-party cookies for analytics, marketing, personalized advertising, and to enhance our services. You can choose to decline or accept the use of third-party cookies for analytics, marketing, and personalized advertising. More information about the use of cookies can be found in our privacy policy.